Terug

AXA

Filters

Kies voor een AXA Fietsslot

AXA is opgericht in 1902 en is een echt Nederlands bedrijf. AXA maakt gecertificeerde fietssloten zodat je je fiets met een gerust hart kunt laten staan bij het busstation, de supermarkt of school. In de jaren ’40 heeft AXA het bekende ringslot ontwikkelt. Nog steeds maken we veel gebruik van dit soort fietsslot.

Het assortiment van AXA

AXA maakt zoals gezegd verschillende soorten fietssloten. Naast het ringslot hebben ze ook kettingsloten (zowel insteekketting als insteekkabel) vouwsloten en kabelsloten. Deze sloten zijn niet alleen ontwikkeld voor fietsen maar ook voor scooters, brommers en motoren. Iedere tweewieler staat veilig met een slot van AXA. Maar naast sloten voor tweewielers maakt AXA ook veel andere soorten sloten. Deze vallen onder AXA Bike Security en AXA Hoe Security.

Naast fietssloten maakt AXA tegenwoordig ook fietsverlichting. Zo staat AXA ervoor garant dat je veilig op weg gaat met je fiets.

Gecertificeerde sloten

Bijna alle sloten van AXA zijn ART-goedgekeurd en worden door de meeste verzekeringen ondersteund. Je bent er met een AXA slot dus verzekerd van dat je fiets goed beveiligd is.

AXA collectie van FietsenCity.nl

FietsenCity.nl heeft heel veel verschillende soorten sloten van AXA in het assortiment. Wij willen graag dat je fiets veilig staat, waar dat ook is. Bestel daarom een van de vele gecertificeerde sloten van AXA uit ons assortiment. Naast de verschillende fietssloten hebben wij ook een ruim assortiment fietslampen van AXA. Kijk hier voor alle producten van AXA in ons assortiment.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Fietsencity.nl
9.1 / 10 - 38 Reviews @ Feedback Company